Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/grafikrdev.dk/inuit/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Inuit.org | ICC og MIPI’s børnebogsprojekt

ICC og MIPI’s børnebogsprojekt

Opdatering den 22. december 2011

Tidsfristen er blevet udsat, så bidrag til børnebogsprojektet skal være ICC i hænde senest den 31. januar 2012.

Nuuk den 8. december 2011

ICC og MIPI har tidligere sendt en invitation ud til alle elever fra de mellemste klassetrin til at lave illustrationer til et projekt. Vi er nemlig ved at udarbejde en børnebog om FN’s Børnekonvention. Bogen og den medfølgende lærervejledning skal kunne bruges til undervisning på de mellemste klassetrin. Vi vil gerne have eleverne til at illustrere selve børnebogen, og vi opfordrer derfor eleverne til at indsende deres bidrag hurtigst muligt.

Tidsfrist for indsendelse er den 15. december 2011, og der er nu præcis én uge tilbage inden tidsfristen udløber, så I kan stadig nå det.

På MIPIs hjemmeside kan I desuden læse mere om Børnekonventionen og børns rettigheder generelt. Har i yderligere spørgsmål, så kan i kontakte projektmedarbejderen eller projektlederne i ICC og MIPI.

Børnebogen og lærervejledningen forventes færdige i løbet af sommeren 2012, hvorefter alle skoler vil få tilsendt gratis klassesæt til brug i undervisningen om børns rettigheder. Vi håber at rigtigt mange skoleklasser vil deltage i dette spændende og vigtige arbejde, og vi glæder os til at modtage flere illustrationer.

Illustrationerne skal sendes til:
ICC
Postboks 204
3900 Nuuk

Kontaktinformation:

Projektmedarbejder
Birgithe Fly
Tlf. nr. 587578

Projektleder i ICC
Parnuna Egede
Tlf. nr. 241633

Projektleder i MIPI
Mirian Rønne
Tlf. nr. 346942

Fælles e-mail: assilissat@inuit.orgassilissat@inuit.org